TEDENSKI MENU MALIC

Ponedeljek, 27.02.17

1. pečena svinjska rebrca, pire krompir, solata
2. džuvečevo meso, riž, solata
3. vampi s polento, jogurt

Torek, 28.02.17

1. goveji zrezek v omaki, kruhov nadev, svaljki, solata, krof
2. jota s prekajeno šunko, krof
3. ocvrti sir, pomfri, solata, krof

Sreda, 01.03.17

1. ocvrt oslič, sestavljena solata
2. kotlet na žaru, pečen krompir, solata
3. vegetarijanski krožnik, solata

Četrtek, 02.03.17

1. sesekljana pečenka, pražen krompir, solata
2. krompirjev golaž s hrenovko, puding
3. puranji paprikaš, testeninski tris, solata

Petek, 03.03.17

1. zrezek v vrtnarski omaki, sirovi štruklji, njoki, solata
2. pečene sardele, slan krompir, solata
3. telečja obara z ribano kašo, sladica

Natisnite tedenski menu

Predstavitev

Restavracija Štajdohar je novozgrajeni in sodobno zasnovani obrat, ki dnevno pripravlja 1000 obrokov in je plod 25-letnih izkušenj družinskega podjetja Štajdohar d.o.o. V gastronomski ponudbi turistične destinacije Bele krajine je restavracija uvrščena med reprezentančne lokacije konferenčnega, poslovnega in rekreativnega turizma. Nahaja se v mirni zeleni oazi, obdani s smrekovim gozdom, neposredno ob cesti Črnomelj-Vinica, natančneje v naselju Kanižarica.

Restavracija, ki razpolaga z velikim parkirnim prostorom, je primerna za manjše in večje skupine in lahko sprejme do 350 gostov. V spodnjih prostorih je na voljo 100 sedišč, v načrtno zasnovani večnamenski dvorani zgoraj pa je prostor za dodatnih 250 gostov. V poletnem času je na razpolago tudi terasa s 50 sedišči.