TEDENSKI MENU MALIC

Ponedeljek, 16.04.18

1. zrezek v pivskem testu, pražen krompir, solata
2. makaronovo meso, solata
3. krompirjev golaž s hrenovko, tiramisu

Torek, 17.04.18

1. svinjska pečenka, pečen krompir, solata
2. džuvečevo meso. riž, solata
3. skutine palačinke, kompot

Sreda, 18.04.18

1. pečena piščančja bedra, mlinci, solata
2. belokranjsko cvrtje, pire krompir, solata
3. pečen zelenjavni zrezek z ajdovo kašo, popečena zelenjava, solata

Četrtek, 19.04.18

1. pečenica, kislo zelje, matevž
2. ocvrti lignji, pomfri, solata
3. ajdovi štruklji z orehi, jogurt

Petek, 20.04.18

1. goveji zrezek v poprovi omaki, široki, rezanci, solata
2. pečena postrv, peteršiljev krompir, solata
3. solatni krožnik s sirom na žaru, sadje

Natisnite tedenski menu

Predstavitev

Restavracija Štajdohar je novozgrajeni in sodobno zasnovani obrat, ki dnevno pripravlja 1000 obrokov in je plod 25-letnih izkušenj družinskega podjetja Štajdohar d.o.o. V gastronomski ponudbi turistične destinacije Bele krajine je restavracija uvrščena med reprezentančne lokacije konferenčnega, poslovnega in rekreativnega turizma. Nahaja se v mirni zeleni oazi, obdani s smrekovim gozdom, neposredno ob cesti Črnomelj-Vinica, natančneje v naselju Kanižarica.

Restavracija, ki razpolaga z velikim parkirnim prostorom, je primerna za manjše in večje skupine in lahko sprejme do 350 gostov. V spodnjih prostorih je na voljo 100 sedišč, v načrtno zasnovani večnamenski dvorani zgoraj pa je prostor za dodatnih 250 gostov. V poletnem času je na razpolago tudi terasa s 50 sedišči.