TEDENSKI MENU MALIC

Ponedeljek, 17.12.18

1. pečena svinjska rebrca, pražen krompir, solata
2. špageti po bolonjsko, solata
3. bograč, sladica

Torek, 18.12.18

1. naravni zrezek z gobicami, svaljki, kus-kus, solata
2. pasulj s klobaso
3. džuvečevo meso, riž, solata

Sreda, 19.12.18

1. pečena piščančja bedra, mlinci, solata
2. lazanja, solata
3. hrenovka v testu, pomfri, solata

Četrtek, 20.12.18

1. goveji zrezek v omaki, peresniki, solata
2. segedin golaž s krompirjem
3. ocvrti oslič, sestavljena solata

Petek, 21.12.18

1. ražnjiči, pečen krompir, solata
2. kuhana govedina, pire krompir, solata
3. solatni krožnik s tuno, sadje

Natisnite tedenski menu

Restavracija

Kulinarična ponudba Restavracije Štajdohar je prilagojena potrebam zdravega prehranjevanja gostov. Temelji na živilih domačega porekla, kjer ponudba poleg belokranjskih jedi vsebuje klasične slovenske tradicionalne jedi, ribje jedi, zelenjavne jedi ali jedi za sladokusce.
Izpostaviti želimo uveljavljeno ploščo »Štajdohar«, domače štruklje, belokranjsko povitico, obaro z ajdovimi žanci in mnoge domače jedi, ki ob vrhunski belokranjski kapljici priznanih vinogradnikov ponujajo gostu veliko gurmanskih užitkov. K temu dodamo prijazno in profesionalno postrežbo, s čimer boste kot obiskovalec še bolj začutili in okusili gastronomijo Bele krajine.