TEDENSKI MENU MALIC

Ponedeljek, 18.11.19

1. zrezek v pivskem testu, zelenjavni riž, solata
2. krompirjev golaž s hrenovko, puding
3. musaka, solata

Torek, 19.11.19

1. pečenica, kislo zelje, matevž
2. pečena postrv, blitva s krompirjem, solata
3. ajdovi štruklji s skuto, jogurt

Sreda, 20.11.19

1. goveji zvitki v lovski omaki, kruhov nadev, svaljki, solata
2. kaneloni, sestavljena solata
3. čufti v paradižnikovi omaki, pire krompir, solata

Četrtek, 21.11.19

1. pečena piščančja bedra, mlinci, solata
2. ričet s klobaso, jogurt
3. ocvrti šampinjoni, pomfri, solata

Petek, 22.11.19

1. zrezek v vrtnarski omaki, peresniki, solata
2. ocvrti file pange, slan krompir, solata
3. pražena jetrca s svinjsko ribico, polenta, solata

Natisnite tedenski menu

Ponudba

Gostinska ponudba zajema vsebine za različne priložnosti in okuse. V baru, primernem za večje skupine gostov, vam lahko ob standardni ponudbi za dobrodošlico postrežemo z belokranjskim aperitivom.

Restavracija nudi dnevne malice, kosila, večerje, jedila po naročilu za prehodne goste, kakor tudi celoten servis za organizirane skupine.

Slavnostna srečanja, maturantski plesi, poroke, praznovanja obletnic, poslovni sprejemi in banketi, hladno-topli bifeji se izvajajo v sožitju domače gastronomije z dobrosrčnostjo zaposlenih.

Kulinarična ponudba je prilagojena potrebam zdravega prehranjevanja gostov. Temelji na živilih domačega porekla, kjer ponudba poleg belokranjskih jedi vsebuje klasične slovenske tradicionalne jedi, ribje jedi, zelenjavne jedi ali jedi za sladokusce. Izpostaviti želimo uveljavljeno ploščo »Štajdohar«, domače štruklje, belokranjsko povitico, obaro z ajdovimi žganci in mnoge domače jedi, ki ob vrhunski belokranjski kapljici priznanih vinogradnikov ponujajo gostu veliko gurmanskih užitkov. K temu dodamo prijazno in profesionalno postrežbo, s čimer boste kot obiskovalec še bolj začutili in okusili gastronomijo Bele krajine.
V smislu konferenčno-poslovnega turizma ponujamo v celoti opremljeno multimedijsko konferenčno dvorano, primerno za seje, seminarje ali različna izobraževanja in predstavitve.

V sodelovanju z destinacijsko organizacijo RIC Bela krajina pripravljamo šolske izobraževalne programe, posredujemo turistične informacije ali Vam izdelamo izlet po Beli krajini, ki ga popestrimo z animacijskim programom.