TEDENSKI MENU MALIC

Ponedeljek, 30.05.16

1. nadevana svinjska pečenka, pražen krompir, solata
2. pašta s prekajenim šinjkom
3. goveji golaž, ajdovi žganci, solata

)

Torek, 31.05.16

1. ocvrta piščančja bedra, zelenjavni riž, solat
2. pečeni polpeti, korenčkov pire, solata
3. solatni krožnik s tuno, sadje

Sreda, 01.06.16

1. ražnjiči, pečen krompir, solata
2. zelenjavna enolončnica z govedino, sladica
3. hrenovka, sladko zelje, pire krompir

Četrtek, 02.06.16

1. ocvrt kotlet, sestavljena solata
2. pečen oslič, blitva s krompirjem, solata
3. srčki v omaki, polenta, solata

Petek, 03.06.16

1. goveji zrezek v omaki, testeninski tris, solata
2. tortilja s piščančjim mesom, pečen krompir
3. lazanja, solata

Natisnite tedenski menu

Ponudba

Gostinska ponudba zajema vsebine za različne priložnosti in okuse. V baru, primernem za večje skupine gostov, vam lahko ob standardni ponudbi za dobrodošlico postrežemo z belokranjskim aperitivom.

Restavracija nudi dnevne malice, kosila, večerje, jedila po naročilu za prehodne goste, kakor tudi celoten servis za organizirane skupine.

Slavnostna srečanja, maturantski plesi, poroke, praznovanja obletnic, poslovni sprejemi in banketi, hladno-topli bifeji se izvajajo v sožitju domače gastronomije z dobrosrčnostjo zaposlenih.

Kulinarična ponudba je prilagojena potrebam zdravega prehranjevanja gostov. Temelji na živilih domačega porekla, kjer ponudba poleg belokranjskih jedi vsebuje klasične slovenske tradicionalne jedi, ribje jedi, zelenjavne jedi ali jedi za sladokusce. Izpostaviti želimo uveljavljeno ploščo »Štajdohar«, domače štruklje, belokranjsko povitico, obaro z ajdovimi žganci in mnoge domače jedi, ki ob vrhunski belokranjski kapljici priznanih vinogradnikov ponujajo gostu veliko gurmanskih užitkov. K temu dodamo prijazno in profesionalno postrežbo, s čimer boste kot obiskovalec še bolj začutili in okusili gastronomijo Bele krajine.
V smislu konferenčno-poslovnega turizma ponujamo v celoti opremljeno multimedijsko konferenčno dvorano, primerno za seje, seminarje ali različna izobraževanja in predstavitve.

V sodelovanju z destinacijsko organizacijo RIC Bela krajina pripravljamo šolske izobraževalne programe, posredujemo turistične informacije ali Vam izdelamo izlet po Beli krajini, ki ga popestrimo z animacijskim programom.