TEDENSKI MENU MALIC

Ponedeljek, 17.12.18

1. pečena svinjska rebrca, pražen krompir, solata
2. špageti po bolonjsko, solata
3. bograč, sladica

Torek, 18.12.18

1. naravni zrezek z gobicami, svaljki, kus-kus, solata
2. pasulj s klobaso
3. džuvečevo meso, riž, solata

Sreda, 19.12.18

1. pečena piščančja bedra, mlinci, solata
2. lazanja, solata
3. hrenovka v testu, pomfri, solata

Četrtek, 20.12.18

1. goveji zrezek v omaki, peresniki, solata
2. segedin golaž s krompirjem
3. ocvrti oslič, sestavljena solata

Petek, 21.12.18

1. ražnjiči, pečen krompir, solata
2. kuhana govedina, pire krompir, solata
3. solatni krožnik s tuno, sadje

Natisnite tedenski menu

Zaposlimo

Objavljeno: 09.10.2008

Šefa kuhinje:

  • gostnski tehnik ali kv kuhar
  • 3 leta delovnih izkušenj na delovnem mestu vodja kuhinje

Kuharja:

  • kv kuhar      

Natakarja:

  • kv natakar ali 1 leto delovnih izkušenj v strežbi

Ob nedeljah in praznikih prosto.

Prijave sprejemamo po elektronski pošti: restavracija@stajdohar.si in po telefonu: 041/634-639.


« Nazaj na novice